Ignachinio Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Ponieważ nie wszystkie dodatki idzie poszukać na stronie moda ani nie zostały one stworzone przez naszych wspaniałych moderów Dlatego postanowiłem założyć ten temat. Ja osobiście prosiłbym aby ktoś łaskawym okiem rzucił na moją prośbą dotyczącą naprawek. Tak aby jak było w OP 2.1 remizstawy naprawiały do 100% i nie znikały po jednym razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Wielorazowe zestawy naprawcze w 4 wariantach (30 lub 100% naprawy, bez lub wliczając broń białą). Umożliwiają jakieś 1000 napraw, przy tym "na chodzie" (jedynie dla broni białej 300): [LINK DO POBRANIA], [ŹRÓDŁO] Alternatywnie: zestawy naprawcze na 10 razy (naprawa o 25%): [LINK DO POBRANIA], [ŹRÓDŁO] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulvlar Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Witam, czy istnieje możliwość wyłączenia limitu pojemności schowków i/lub użycie kłódek w plecakach? Jest to dosyć irytująca zmiana względem OP-2, podobnie jak zmienienie broni na nóż za każdym razem przy przeszukiwaniu mutantów 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Grasz Ty i To twoja gra ale.. ograniczenie schowków zostało dodane dlatego, ze gra waliła się jak domek z kart jak było za dużo rzeczy w schowku. Dlatego tego bym nie wyłączał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulvlar Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Godzinę temu, Ignachinio napisał(a): Grasz Ty i To twoja gra ale.. ograniczenie schowków zostało dodane dlatego, ze gra waliła się jak domek z kart jak było za dużo rzeczy w schowku. Dlatego tego bym nie wyłączał. Dzięki za odpowiedź. W sumie zakładałem, że ma to zwiększać "immersje" w grze, a nie przez względy bezpieczeństwa. Czy da się chociaż przesunąć ten limit, albo wiesz który plik może za to odpowiadać? Oczywiście robię to w pełni na własne ryzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi