Najemnik32 Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Nie wiem, czy dobra kategoria, ale potrzebuję pewnej pomocy. Potrzebuje pliku, w którym będą zawarte dane do multi. Mianowicie nick. Chodzi mi o ten plik, ponieważ chce wprowadzić znak ™ do swojego nicku, ale nie mogę zrobić tego po przez grę, bo standardowa metoda nie działa, także nie działa metoda konsoli. Z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Musisz edytować rejestr. Start -> Uruchom... (komenda regedit) Wchodzisz tutaj: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GSC Game World\STALKER-STCS Dokładnej linijki nie pamiętam, ale domyślisz się, o którą chodzi. Klikasz na nią dwukrotnie i zmieniasz nick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted September 6, 2009 Author Report Share Posted September 6, 2009 A jak zrobić to na Viście, chyba że mam przymuła i Uruchom nie dostrzegam... [ Dodano: Nie 06 Wrz, 2009 ] Zmieniam tą wartość, ale w grze jest jednak nick ten sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Zmieniam tą wartość, ale w grze jest jednak nick ten sam Nie jestem pewien, ale być może znaki specjalne nie są dozwolone, chyba że ktoś ma już nick z takim znakiem, ale byłoby to bardzo dziwne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted September 6, 2009 Author Report Share Posted September 6, 2009 Widziałem kolesia na multi i miał ten znak, a druga sprawa, zmieniłem całkiem nick tym sposobem i też nic nie zadziałało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 zmieniłem całkiem nick tym sposobem i też nic nie zadziałało. Chyba źle się zrozumieliśmy. Masz zmienić wartość wpisu InstallUserName, klikając na niego dwukrotnie. W okienku należy wpisać nowy nick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted September 9, 2009 Author Report Share Posted September 9, 2009 I tak zrobiłem, ale nic nie zadziałało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts