postudio Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Kilka pyta? dotycz?cych przedmiotów zbieranych w grze: 1. mikrouk?ady – zbieramy 13, Chudy potrzebuje 10. Co z reszt?? Mo?na je sprzeda? czy b?d? jeszcze do czego? potrzebne 2. detonatory i materia? wybuchowy z timerem – mo?na tego u?ywa? czy b?d? potrzebne w jakie? que?cie który gdzie? kiedy? si? pojawi? 3. Gdzie? przeczyta?em, ?e cz??ci broni (np. niewidzialne bizony) nie nale?y si? pozbywa? gdy? s? zadaniem w jakim? que?cie. Kto? wie w jakim i czy jest to quest istotny dla poci?gni?cia fabu?y – ja niestety pozby?em si? ju? tego ?elastwa i nie wiem czy mam ?a?owa? czy nie. 4. Misja dla Gawra w której zostajemy otruci i ograbieni – kasa te? nam przepada, czy tracimy tylko towar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Ad.1 - reszt? mo?na sprzeda? Ad.2 - mo?na u?ywa? - jest to nowa mo?liwo?? i nie czyta?em nigdzie, ?eby przynale?a?a do jakiego? kwestu. Ad.3 - ?a?owa? Ad.4 - tu nie jestem pewien. Zapisa? przed i b?dzie wiadomo. Zreszt? towar tez mo?na wcze?niej gdzie? schowa? w pobli?u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
putin555 Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Co do 3 pytania to w zapomnianym lesie 2 zadanie z trzech od krzy?aka moim zdaniem nagroda za te 6 bizonków nietrafiona dostaniesz pud?o na 8 artów w tym czasie jedno ju? masz jak sprzedasz u Sidora to dostaniesz ze 180 ru a fakt ?e b?dziesz mia? 2 pud?a przy próbie u?ycia b?dzie powodowa? wyloty u mnie tak by?o i si? nam?czy?em ?eby si? go pozby? najlepiej wi?c i?? do niego bez pud?a u sidora i szybko sprzeda? ?eby przyst?pi? do 3 zadania ale nie pami?tam co za nie dostaniesz i czy jest co? wartego dalszej pracy dla krzy?aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postudio Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Dzi?ki za odpowiedzi. W mi?dzy czasie dorobi?em si? dwóch bizonów, a ?e do czerwonego lasu jeszcze kawa?ek to jest szansa ?e do 6 dobij?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Pami?tam, ?e kiedy? mia?em nawet 3 pojemniki, ale ja te pojemniki sam kupi?em, wi?c mo?e dlatego sie z niczym nie gryz?y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
putin555 Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Zarykuje i sprawdz? przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postudio Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ja mam teraz po trzy pojemniki – fakt, ?e chyba wszystkie kupione – zero crashów. Za o przy próbie przeniesienia ich wszystkich do plecaka (tego stacjonarnego, zamykanego na k?ódk?) witam si? z pulpitem. Tak samo z reszt? jak przy próbie schowania do plecaka bomb czasowych i detonatorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi