Agrael Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Platforma: Zew Prypeci 1.6.0.2 Data premiery: 02.01.2023 r. Autor: OSWALD OPIS: Spoiler Paradox Weather oferuje dwa zupełnie nowe cykle pogodowe oparte na przerobionych teksturach nieba z gry Metro 2033 i Metro: Exodus, a także znalezionych w sieci panoramach. Od autora: Spoiler Kilka osób zna mnie pod pseudonimem OSWALD. Nadszedł czas, abym dał coś społeczności od siebie. Jest to mały mod zmieniający pogodę. Udało mi się stworzyć tylko dwa cykle pogodowe. Daleko mi do dużych modyfikacji, które ingerują w pogodę, ale też nie zamierzam z nimi konkurować. Może projekt będzie się dalej rozwijał, pomimo tego, że moddingiem nie interesuję się już od dłuższego czasu. Co do tej wersji: oba cykle są słoneczne, ale też całkiem różne. Wykorzystałem kilka skyboxów z Metro 2033 i Exodus, jednak należało po majstrować przy ich wyglądzie. Reszta to panoramy, które znalazłem w internecie. Jeżeli uważasz, że ten montaż, to kompletna tandeta, to możesz przynajmniej skorzystać z skyboxów, które Ci się spodobały. Dodatkowo - nowa ścieżka dźwiękowa na Zatonie (moim zdaniem z niej również możesz skorzystać). Zaleca się nie usuwać user.ltx i pozostałych folderów w appdata. Mod został przetestowany na takich ustawieniach, chociaż nikt nie zabrania niczego zmieniać. Powodzenia wszystkim w nowym roku! GALERIA: Spoiler INSTALCJA: Spoiler Kolejność instalacji: Zew Prypeci 1.6.0.2 Pobrane, a następnie rozpakowane archiwum z modyfikacją należy umieścić w głównym katalogu gry. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: GoogleDrive - [KLIK] Zrzuty ekranu w maksymalnej jakości: GoogleDrive - [KLIK] Źródło: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi