kubastalker123 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Oddałem Duchowi flaszkę Sowy oraz dokumenty z Zakładu Metalurgicznego. Dostałem dodatkowe zadanie na odzyskanie jego PDA z płaszcza Burera. Udało mi się ściągnąć płaszcz z Burerka ale nie zlazłem schowka Ducha w X-10. Czy ktoś wie gdzie szukać tego schowka. Prawdopodobnie dlatego nie mam dialogu w Duchem po wyjściu z X-10 i nie ma jak oddać mu PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Ta skrytka jest w długim korytarzu. Znajduje się pod sufitem, w małym wyłomie ściany, gdzie rura w nią wchodzi. Idąc w kierunku do wyłącznika anten, jest po prawej stronie. Łatwo ją zauważyć, bo jest w poprzek korytarza. Są też filmiki o różnych schowkach, ale trzeba też znać nieco rosyjski, by te właściwe odnaleźć. Powodzenia, bo mi ten mod też kupę nerwów zżarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Mam. Bez tej wskazówki to nie wiem jak by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi