metek58 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Była kiedyś widoczna zakładka o dacie urodzin naszych kolegów, a jej brak może spowodować przegapienie tegoż święta danej osoby. Może to tylko u mnie nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Hejo nie widać u wszystkich. Z tergo co było mówione to była jakaś nakładka na forum i została wyłączona Także mam propozycję aby stworzyć temat kalendarz i tam umieścić wszystkie daty. Żeby nie przegapić takich ważnych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zniknięcie panelu z urodzinami ma związek z ostatnią aktualizacją strony. @portals ma nad tym pokombinować przy najbliższej okazji i wspominał mi, że może uda mu się ustawić wyświetlanie się dat na naszym czacie, a jak nie, to najwyżej udostępnimy tabelę z urodzinami użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi