Starika.. Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Siemka, potrzebowałbym poradnika do schowków kolekcjonera na Niezbadanych Terenach i naprzód bo na yt nie ma nic w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Jeśli nie boli Cię oszustwo to Spoiler Odpal sobie dodatkowy tryb gdzie widzisz gdzie jest schowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcszyman Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Jak nie ma jak są... Dwa tygodnie temu też się głowiłem, jak znaleźć filmiki ze schowkami kolekcjonera aż do finału, Korzystałem z translatora, frazy "stalker op tajnik kolekcjonera na/w [nazwa lokacji]". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Mrcszyman: po prawej jak otworzysz film masz każdą lokację. OP 2.1 все тайники Коллекционера: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Świetny zestaw filmów ale Niezbadanych Terenów nie ma. Mam schowek obok bazy mścicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 (edytowane) Wychodzi mi na to, że schowek jest na drzewie ale nie mogę go znaleźć. Proszę o jakieś pomysły. W filmach załączonych nie ma Niezbadanych Terenów znalazłem Edytowane 25 Lutego 2023 przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 47 minut temu, kubastalker123 napisał(a): Wychodzi mi na to, że schowek jest na drzewie ale nie mogę go znaleźć. Proszę o jakieś pomysły. W filmach załączonych nie ma Niezbadanych Terenów znalazłem Proszę- oto poszukiwany pzrez Ciebie filmik:-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 (edytowane) Znalazłem Edytowane 25 Lutego 2023 przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi