pda13 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zabrałem misję od Kopacza na naprawę jego karabin. PKM'a mam dostarczyć Siniakowi, jednak jest zaznaczony jako wróg. Zainstalowałem już Fix na wrogość Npc jednak nie działa. Próbowałem też strzelać do niego żebym mógł dać mu apteczkę jednak to też nie działa. Co mam z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Gdy docierałeś do Siaka, to zapewne wystrzelałeś przeciwników na trasie i wokół niego, a wtedy mogłeś przypadkowo trafić w niego. Cofnij się w zapisie do tego momentu, gdzie on nie jest wrogo nastawiony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 @metek58A da się zmienić coś w plikach ,żeby nie był wrogo nastawiony? Ta misja jest wogóle istotna? Jak sobie ją ominę to nic się nie stanie? Bo fleszke od Kopacza już dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Ja takich zmian nie potrafię robić, ale też nie polecam, bo ta wrogość skądeś się wzięła. Pisałem Ci, abyś cofnął się w zapisach, gdzie Siniak nie jest wrogo nastawiony. Coś musiałeś źle zrobić, że masz taką sytuację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi