Cierp Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 WITAM MAM PEWIEN PROBLEM MAM MOD ORGANIZER M2 I CHCE SPOLSZCZYĆ GRE JAK DODAJE RECZNIE BEZ M2 DZIALA ALE BEZ RESZTY DODATKÓW A JAK DODAJE SPOLSZCZENIE W M2 TO NIE CHCE DZIAŁAĆ POMÓŻCIE NIE OGARNIAM JUZ TEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 @CierpHmm, nie działa dlatego, że spolszczenie jest dostosowane tylko i wyłącznie pod czyste Anomaly bez dodatków... Bierz pod uwagę, że jeżeli dodasz najpierw spolszczenie to cokolwiek dodasz później (w sensie dodatki) najpewniej nadpisuje pliki spolszczenia (pliki dodatków o identycznych nazwach jak pliki spolszczenia się nadpisują przez co potem wychodzą cyrki) . Także możesz albo zrezygnować z dodatków lub najpierw wrzucić dodatki, a potem spolszczenie, ale wtedy tekst, który dodają dodatki będzie, albo w niezrozumiałych znakach, albo w ogóle bez tekstu. Niestety, ale jeżeli o dodatki do Anomaly chodzi to nie wszystkie mamy spolszczone, więc albo możesz wybrać takie, do których mamy spolszczenia, albo zapomnieć o grze w pełni po polsku... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cierp Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 tak tylko powiedz mi jak zaimplementować spolszczenie przez mod organizer bo resztę wiem co sie stanie tylko nie chce mi czytac w tym programie spolszczenia żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Nie do końca rozumiem genezę twojego problemu. W jakim celu chcesz wgrywać spolszczenie przez MO2 skoro wystarczy przerzucić gamedate i nadpisać pliki? W mojej opinii robiąc to manualnie, masz pewność, że wszystko będzie działać. A co do addonów. Najpierw wgrywasz addony, później wrzucasz spolszczenie Anomaly i tyle. Jeżeli natomiast wgrywasz jakieś addony pokroju ARTEFACT RENOVATION [1.5.2] [DLTX] które nie są jeszcze spolszczone, to tak czy siak będziesz miał tzw. krzaczki i nie ważne co i jak zainstalujesz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi