aaa1112 Opublikowano 19 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 (edytowane) Witam. Rozpocząłem grę w tego moda i niedługo po rozpoczęciu jest misja, żeby iść z grupką czterech chłopaków rozprawić się z szabrownikami. Mają być gdzieś niedaleko domu w którym jest gość (zapomniałem ksywki), który daje nam AKS74 i każe właśnie z nimi pogadać. Podszedłem już do wszystkich ludzi w tej wiosce i nikt nie ma opcji rozmowy o ruszeniu na szabrowników. Nie wiem o co chodzi. Pomocy. P.S. Sorki, już nie ma tematu. Do nikogo nie trzeba tam gadać tylko od razu ruszać Edytowane 19 Lutego 2023 przez chszarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 @chszarz To zadanie mimo pozorów nie jest zbyt proste. Mod też nie. Przy problemach, wesprzyj się filmikami @MaklerR . Patrz od 18:00. https://www.youtube.com/watch?v=rGBQFe_jLOI Jest po polsku, więc językowy problem z głowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Dzięki wielkie :). To właśnie ten filmik mi pomógł. Poszło całkiem sprawnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi