aaa1112 Opublikowano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Witajcie. Potrzebuję pomocy. Nie umiem znaleźć grzybów marynowanych, których żąda magazynier. Odwiedziłem już chyba wszystkich handlarzy dostępnych na tym etapie gry i wszystkich miejscowych i nikt czegoś takiego nie ma. Prosiłbym o podpowiedź gdzie można je znaleźć albo kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 @chszarz Właśnie szukałem, gdzie te grzybki można znaleźć i wychodzi na to, że u różnych postaci. Z bandytami rozmawiałeś? Podobno jeden z nich zleca zadanie związane z kanistrem benzyny, a jako nagrodę daje grzyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 23 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Nie wpadłem na to, że zdobywa się je w misji. Masz na myśli braciaków w okolicach baru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Tak. Sprawdź przy okazji, czy może któryś z nich nie sprzedaje tych grzybów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 23 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Opcje sprzedaży (i wymiany) już sprawdzałem. Ale już wiem co robić. Dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 24 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 (edytowane) Sprawdziłem jeszcze raz wszystkich bracholi, potem wszystkich ludzi w opuszczonej wiosce i wszystkich wojskowych po kolei i nie ma tych grzybów absolutnie nigdzie. Nie ma też żadnej misji, w której możnaby je zdobyć. Jest tylko misja dla Szczurołapa, ale tam nie ma mowy nic o grzybach. Są tylko czekoladowe ciasteczka do kupienia u mechanika. Może to jakiś błąd w tłumaczeniu i to o nie chodzi a nie o grzyby? Naprawdę pomocy, bo nie wiem już co robić... Edytowane 24 Lutego 2023 przez chszarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 @chszarz Nie wiem, co poradzić w sprawie tych nieszczęsnych grzybów Znalazłem wpis @smox z 2020 roku i pisał, że pewien braciak/bandyta zleca nam zadanie związane z kanistrem, a w zamian otrzymujemy grzybki. Natomiast @cichy w swoim poradniku zaznaczył: "U handlarza w sklepie spożywczym nabywamy mleko, ogórki, grzyby w konserwach..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Z rosyjskich stron: Pytanie: Gdzie znajdę mleko skondensowane / ogórki kiszone / marynowane grzyby? Odpowiedź: Wymienić się z NPC, rozbić znalezione metalowe skrzynie i drewniane skrzynie (zapisz przed rozbiciem skrzyni). Kiszone ogórki i grzyby są sprzedawane przez handlarzy. Jeśli nie są aktualnie dostępne, to zapisz obok kupca i wczytaj z tego zapisu - mogą się pojawić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 24 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Sprawdzałem już u handlarzy, ale nie mieli. Może trop z zapisem i odczytem jest dobry. Spróbuję. Eh coś nie lubią mnie te mody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 25 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Wielkie dzięki. Grzyby pojawiły się u handlarza po odczycie quick save'a. Całe menu się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi