Jump to content

Grzyby :)

aaa1112

Recommended Posts

Witajcie. Potrzebuję pomocy. Nie umiem znaleźć grzybów marynowanych, których żąda magazynier. Odwiedziłem już chyba wszystkich handlarzy dostępnych na tym etapie gry i wszystkich miejscowych i nikt czegoś takiego nie ma. Prosiłbym o podpowiedź gdzie można je znaleźć albo kupić.

Sprawdziłem jeszcze raz wszystkich bracholi, potem wszystkich ludzi w opuszczonej wiosce i wszystkich wojskowych po kolei i nie ma tych grzybów absolutnie nigdzie. Nie ma też żadnej misji, w której możnaby je zdobyć. Jest tylko misja dla Szczurołapa, ale tam nie ma mowy nic o grzybach. Są tylko czekoladowe ciasteczka do kupienia u mechanika. Może to jakiś błąd w tłumaczeniu i to o nie chodzi a nie o grzyby? Naprawdę pomocy, bo nie wiem już co robić...

Edited by chszarz

@chszarz Nie wiem, co poradzić w sprawie tych nieszczęsnych grzybów :063:

Znalazłem wpis @smox z 2020 roku i pisał, że pewien braciak/bandyta zleca nam zadanie związane z kanistrem, a w zamian otrzymujemy grzybki. Natomiast @cichy w swoim poradniku zaznaczył:  

"U handlarza w sklepie spożywczym nabywamy mleko, ogórki, grzyby w konserwach..." 

Z rosyjskich stron:
Pytanie: Gdzie znajdę mleko skondensowane / ogórki kiszone / marynowane grzyby? Odpowiedź: Wymienić się z NPC, rozbić znalezione metalowe skrzynie i drewniane skrzynie (zapisz przed rozbiciem skrzyni). Kiszone ogórki i grzyby są sprzedawane przez handlarzy. Jeśli nie są aktualnie dostępne, to zapisz obok kupca i wczytaj z tego zapisu - mogą się pojawić.

• For exceptional help 1