DaarMoo Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Dzięki, bo zacząłem ściągać. U mnie obojętne czy zamienię czy nie. W unpackerze wyskakuje błąd. Jak go uruchamiam w ogóle nie widzi tego pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 13 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ja wypakowałem i wrzuciłem zawartość tego pliku do gamedaty moda. Gra zasuwa ale umieszczenie tego pliku (gamedata.dbm(m) w folderze z grą powoduje wylot. Nic już nie grzebię, wszystko śmiga więc nie ma co na siłę szukać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Czyli jak mam Stalkera z CD Action (10006) to sobie nie pogram?? :(. A istnieje jakiś sprawdzony sposób na degradacje do niższego patcha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 13 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Kolego @bloodrise jak widzę jesteś na forum parę lat, układ strony znasz i chyba u ciebie jest także w prawym górnym rogu okienko "Szukaj..." Wpisz tam proszę "Degradacja patcha". Pozdrawiam i bez urazy, pomogłem jak umiałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 1 minutę temu, pacjent1972 napisał: Kolego @bloodrise jak widzę jesteś na forum parę lat, układ strony znasz i chyba u ciebie jest także w prawym górnym rogu okienko "Szukaj..." Wpisz tam proszę "Degradacja patcha". Pozdrawiam i bez urazy, pomogłem jak umiałem. Byłem po prostu ciekaw czy istnieje jakiś inny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Kolego @bloodrise masz link a nie będziesz sobie pupe zawracał degradacją patcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Podczas rozmowy ze Striełokiem nie mam opcji dialogowej aby zostać stalkerem. Obie moje odpowiedzi sugerują, że zostanę wojskowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 13 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 @DaarMoo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Tą wybrałem. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Rozpakowany plik gamedata.dbm (jeśli ktoś ma problemy z unpackerem) tutaj link z mega - także kopiujemy ten katalog do naszej gamedaty. Przed instalacją spolszczenia należy również do gamedaty moda skopiować ten fiks: http://alternativa-mod.ru/arxiv/1_3/weapons_fiks.zip --- @DaarMoo proponuję zagrać stalkerem - gra będzie trudniejsza, ale i ciekawsza - grając jako żołnierz poznasz okrojoną historię. --- Mapy Zatonu, Prypeci i Jupitera nie zostały przetłumaczone (zmodyfikowany przeze mnie plik .dds wywalało do pulpitu). Od razu mówię że nie ma na nich nic ciekawego oprócz standardowych nazw charakterystycznych miejsc na lokacjach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 @Anton Gorodecki w związku z tym, że nie chciałem zaczynać od początku, wrzuciłem te dwa pliki o których pisałeś plus spolszczenie i działa. A wojskowym zagram następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Drobne pytanie. Od kilku NPC-ów dostaję propozycję kupna schowków w różnych miejscach za 50 tys. Czy warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 A to możliwości programu Eclipse Texture Pack ( stąd: https://stalkerteam.pl/topic/7809-zbiór-modów-graficznych/#comment-100293 ), na przykładzie moda Alternatywa 1.3. Przed : Po: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Dzięki @pacjent1972 o to mi właśnie chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 4 godziny temu, DaarMoo napisał: Od kilku NPC-ów dostaję propozycję kupna schowków w różnych miejscach za 50 tys. Czy warto ? W początkowym okresie gry lepszą decyzją będzie spożytkowanie tych 50k na zakup oprogramowania do łamania zabezpieczeń. W schowku za 50k miałem artefakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Dzięki Anton ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Doktor dał mi wskazówkę i dotarłem z Bagien na Mroczne Ziemie, bez zejścia na "statykę' wylot ale to nic bo poradziłem sobie. Zabójczy klimat, milion mutków od pijawek w górę, promieniowanie full. Przebiegłem sprintem i ani żywej duszy, powrót nas Bagna po drugiej stronie lokacji. Pytanko czy ta lokacja będzie miała swoje 5 minut czy to jakaś lipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Jeszcze nie doszedlem do tego momentu ale powinno byc tam zadanie od Bagiennego Doktora.A w którym dokladnie miejscu jest to przejście bo chodzilem dokoła mostu ale promieniowanie mnie zabijalo. Edytowane 15 Października 2016 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 38 minut temu, pacjent1972 napisał: Doktor dał mi wskazówkę i dotarłem z Bagien na Mroczne Ziemie, bez zejścia na "statykę' wylot ale to nic bo poradziłem sobie. Zabójczy klimat, milion mutków od pijawek w górę, promieniowanie full. Przebiegłem sprintem i ani żywej duszy, powrót nas Bagna po drugiej stronie lokacji. Pytanko czy ta lokacja będzie miała swoje 5 minut czy to jakaś lipa? Dotarłeś na 'Mroczne Ziemie.Bagna'. Na tej lokacji będą zadania na: Spoiler notebook Kartografa oraz Miejsce Wiedzy (pierwsze). 30 minut temu, anatol napisał: Jeszcze nie doszedlem do tego momentu ale powinno byc tam zadanie od Bagiennego Doktora.A w którym dokladnie miejscu jest to przejście bo chodzilem dokoła mostu ale promieniowanie mnie zabijalo. Jeśli chodzi o przejście z Bagien na Mroczne Ziemie. Bagna to jest ona za siatką, bliżej mostu kolejowego - szukaj beczki (trzeba nacisnąć na niej klawisz 'F'). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 @Anton Gorodecki, kiedy są te zadania na Mrocznych Ziemiach? Teraz tam nikogo nie było prócz promieniowania i kosmicznej ilości mutantów. Co z ta beczką bo nie zakumkałem? @anatol przejście jest tutaj, w tym tunelu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Tak ale ty poszedłeś tam z buta, prawda? A Bagienny Doktor da ci zadanie na Miejsce Wiedzy i wskaże drogę o której mówiłem post wyżej. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Gdzie na Zatonie znajduje się Nadleśnictwo dawno nie grałem i wyleciało mi z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 @anatol ... po drugiej stronie mostu na przeciwko Oczyszczalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Dziwisz się jak 3 miechy nie grałem przez Elektrę pod stołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Uaktualniona wersja polonizacji do pobrania stąd - link z mega 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi