aaa1112 Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) Witam. Proszę o pomoc. Utknąłem w następującym miejscu. Mam dostać się do archiwum w bazie wojskowej na Poligonie. W tym celu rozmawiam z Minczukowem, który pilnuje wejścia i wzamian za wstęp każe mi wybrać się do Martwego Miasta znaleźć jego listy miłosne. Problem w tym, że na tym etapie gry przejście do Miasta jest jeszcze niedostępne. Czytałem poradnik i nie umiem znaleźć informacji. W poradniku jest też mowa, że przepustkę do archiwum dostaniemy za dostarczenie trucheł karaluchów (jeśli dobrze zrozumiałem też dla Minczukowa) ale ja na taki dialog w grze nie trafiłem. Każe mi od razu iść do miasta. Podpowiedzcie mi proszę o co chodzi i co zmaściłem Edytowane 6 Marca 2023 przez chszarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi