Matrix12 Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Przypomnijmy sobie serie przed stalker 2 Ukończyłem zew prypeci i cień czarnobyla wziołem się za czyste niebo i chce wziąć się za jakieś fajne mody i jakieś inne niż fraction war i ogst przeszdłem 7 minut temu, Matrix12 napisał(a): Przypomnijmy sobie serie przed stalker 2 Ukończyłem zew prypeci i cień czarnobyla wziołem się za czyste niebo i chce wziąć się za jakieś fajne mody i jakieś inne niż fraction war i ogst przeszdłem Chciałbym jeszcze dodać że mody mogą być do każdej części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 @Matrix12 Złoty Kufer 2, S.T.A.L.K.E.R. F.M., W Potrzasku, Dead City Special Release, Przestrzenna Anomalia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 @Matrix12 A jak już przejdziesz wyżej podane mody, to zainteresuj się modami z serii Odrodzony. Tylko na poważnie ostrzegam, że nie są to mody łatwe i wymagają wcześniejszej znajomości innych, rozgrywanych na lokacjach nie znajdujących się w podstawkach. Bo rozgrywają się na nawet 60 lokacjach. A z takich mniej wymagających, proponuję rarytas dostępny tylko na naszym forum. To mod Ostatni Stalker 2020. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi