aaa1112 Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Proszę o... kolejną pomoc. Jestem na etapie misji dla gościa o ksywce Filin. Prosi on o przyniesienie dwóch butelek wina z Bagien w zamian za co ma pokazać drogę do Martwego Miasta. Problem w tym że na bagnach przy rozbitym śmigłowcu w skrzynce jest tylko jedna butelka wina. Gdzie zatem znaleźć drugą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 @chszarz Z tego, co widzę, to na Bagnach przy śmigłowcu są dwie skrzynie z winem. Spójrz na ten filmik: Spoiler Od 27 minuty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 15 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Dzięki . Nie zauważyłem trzeciej skrzynki, tej przy ogonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 15 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Jeszcze jedna sprawa. Nie chcę zakładać kolejnego tematu i zawracać niepotrzebnie nikomu z Was głowy, ale chcąc grać dalej musze to zrobić ... Mam nastepny problem. Nie umiem znaleźć wyjścia z Martwego Miasta. Czytałem w poradniku, że jest ono gdzieś po wschodniej stronie miasta. Zdobyłem nadajnik, przeczesałem już całą wschodnią ścianę, ale nie umiem go nijak znaleźć i nie chce się ono pojawić. Czy może ten nadajnik trzeba jakoś aktywować a może potrzebne jest jeszcze coś oprócz nadajnika? Please help... 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 W tej sprawie musiałby się wypowiedzieć ktoś, kto pamięta fabułę Fotografa. Nie wiem, jak wyjść z M. Miasta. Ewentualnie sprawdź na filmach HugTV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi