aaa1112 Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Witajcie. Prosiłbym o podpowiedź, gdzie znaleźć wyjście z Miasta. Jestem na etapie misji uwolnienia niemieckich naukowców. Otrzymałem przyrząd, który ma wskazać potrzebne miejsce. Według poradnika jest ono gdzieś we wschodniej części miasta i powinno być wskazane przez ten przyrząd. Przeczesałem już chyba wszystkie możliwe miejsca a wyjścia ani śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 @chszarz Nie pamiętam już dokładnie, więc posłużę się filmem. Czy to o to chodziło? Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 23 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Dokładnie tak. Wielkie dzięki. Ale znaleźć to bez jakichś bardziej konkretnych namiarów to jak szukanie igły w stogu siana 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi