czeresniaczek1 Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Administrator napisa? ?e w rc2 ten b??d zosta? usuni?ty wyst?puje przy próbie przej?cia na bagna: FATAL ERROR [error]Expression Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Administarator napisa?, ?e ten b??d zosta? usuni?ty w KOLEJNEJ wersji polonizacji. Ale ta wersja jeszcze si? nie ukaza?a, dopiero jest przygotowywana do wypuszczenia. B?dzie to wersja RC3 i wyjdzie najwcze?niej za tydzie?, je?li nie pó?niej. Sam problem by? ju? kilkakrotnie dyskutowany na forum, ale trzeba by zada? sobie trud poszukania. Ja niestety nie jestem taki lito?ciwy, jak kolega malakas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Mo?e nie jeste? tak lito?ciwy , ale jeste? lepszy pod wieloma wzgl?dami. .....Do tematu ..aby zrobi? poprawk? musisz niestety poszuka? w plikach gry ?cie?k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeresniaczek1 Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Nie wszyscy musz? by? geniuszami odpowied? znalaz?em wczoraj na innym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 I za to masz u mnie plus, za inicjatyw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi