lolekbolek Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Mam problem, na samym początku, tuż po tym jak wyskauje przez płot, wyskakuje zwarcie, gdzie mam się ukryć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Zaraz... Czy mówimy o tej samej części? Bo takiej akcji w Clear Sky sobie nie przypominam. Temat na wszelki wypadek przenoszę. Podczas zwarcia na mapie masz zaznaczone żółtym kółkiem schrony. Musisz dostać się do jednego z nich jak najszybciej, po chwili powinna wyświetlić się informacja, że udało Ci się odnaleźć schron i przetrwać zwarcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 My musimy się ukrywać (koniecznie). stalkerzy (niezależnie od frakcji) żyjący w zonie przeżywają blowouty bez ukrywania się... Jest taka misja, w której pomagamy naukowcom osłaniając stalkera prowadzącego badania - w jej czasie dopadł mnie blowout - ukryłem się, przeżyłem... Stalker czekał tam, gdzie go pozostawiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Nie polecam zapisywać gry w trakcie zwarć. Wczytując zapisany stan gry, giniemy od razu. To bug dobrze znany z Clear Sky, widocznie twórcy go nie naprawili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi