guccimucci5 Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Cześć ogólnie to mam problem ponieważ teraz zaprowadziłem Perfumiarza,Iskrę oraz Normana do doktora w Prypeci i nie wiem co mam dalej robić bo wiem że dalej jest jeszcze Wschodnia Prypeć, Jupiter oraz zaton. Byłem w barze i dostałem SMS od perfumiarza że zmierzają na Zaton ale nie mam pojęcia do kogo zagadać aby dostać możliwość przejścia na dalsze lokacje oraz popchnięcia fabuły do przodu. I jakby mi ktoś rzucił save gdzie mógł bym sobie na spokojnie grać i zacząć od początku robić te questy na zatonie byłbym wdzięczny oraz jak ktoś ma pomysł to mogę rzucić mój ostatni save Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 @guccimucci5Weź jeszcze z 5 takich samych tematów załóż to na bank ci to pomoże. Jak ktoś będzie wiedział co zrobić to się odezwie, a nie spamujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 16 godzin temu, tom3kb napisał(a): @guccimucci5Weź jeszcze z 5 takich samych tematów załóż to na bank ci to pomoże. Jak ktoś będzie wiedział co zrobić to się odezwie, a nie spamujesz. No masz rację że jeden wystarczy ale ostatnio jak zrobiłem temat o niedziałającym teleporcie to przeleciały 2 miesiące a może i więcej i nikt się nie odezwał a naprawić naprawiłem sam 🙁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 @guccimucci5 Weź pod uwagę to, że czasy świetności OP 2.1 minęły i jest mało w niego grających, a tym bardziej tych co z takiego longiera pamiętają szczegóły. Stąd brak odpowiedzi na Twoje pytania. A skoro problem teleportu sam rozwiązałeś, to czy robiąc wpis w temacie moda podzieliłeś się rozwiązaniem z innymi forumowiczami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Teoretycznie przejścia do Wschodniej Prypeci powinieneś mieć gdy rozpoczniesz fabułę poszukiwania egzy Czarnego Doktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi