Maciek777 Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Witam bardzo serdecznie Przepraszam, jeśli temat został poruszony już wcześniej, ale jest to moja pierwsza modyfikacja fabularna. Odbiłem właśnie posterunek Monolitu w Prypeci, przyjmuje zadanie odbicia placu głównego i w tym momencie obraz zaczynie sie ,,rozmazywać,, co dwa oddechy Striełoka... nie wiem czy jest to błąd czy celowy zabieg, ale nie jestem w stanie ustrzelić przeciwników z misji u Merlina Prosze o pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 2 godziny temu, Maciek777 napisał(a): obraz zaczynie sie ,,rozmazywać,, co dwa oddechy Striełoka... nie wiem czy jest to błąd czy celowy zabieg Jeśli nie dopadł Cię jakiś bug, to możliwe, że Striełokowi zachciało się spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek777 Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 godzinę temu, gawron napisał(a): Jeśli nie dopadł Cię jakiś bug, to możliwe, że Striełokowi zachciało się spać. Dziekuje za wskazówke Jestem totalnym leszczem w temacie modów i tak... to efekt braku snu. Jednak próbowałem spać już wcześniej i jest problem, pasek zdrowia samoistnie zaczyna spadać 😮 tak samo po wbiegnieciu w anomalie, używam leków a pasek nadal szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 47 minut temu, Maciek777 napisał(a): jest problem, pasek zdrowia samoistnie zaczyna spadać 😮 tak samo po wbiegnieciu w anomalie, używam leków a pasek nadal szaleje Sprawdź, czy masz dozymetr na pasie, może GG łyknął radiacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek777 Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 godzinę temu, gawron napisał(a): Sprawdź, czy masz dozymetr na pasie, może GG łyknął radiacji. Cytat Mam ponad 300h i mechaniki jako tako znam... Zdrowie szaleje pomimo użycia środków oraz leków 😕 najlepsze jest to, że czasami rośnie... XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi