Albert115 Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Wie ktos jak "przeskoczyc" steama przy instalacji? Mam oryginalna gre ale nie chce mi sie otwierac firewalla do aktualizacji steama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpionnik Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Nie da się przeskoczyć steama, jeśli chcesz grać na oryginale i go nie crakować musisz zaktualizować steama. Tyle odnośnie mojej wiedzy w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Gra ktoś na multi z forum ? btw. mój nick to "Provokator98"- dodawać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaps111 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Mój nick w MW2 TO FUGAZI(pol) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jest Darmowy MW2 Na multi bez Singleplayera (Cracked Servers) ;) Pw po linki ;) Crack = Spam Spam = ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi