Maciek777 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Panowie i Panie... moje drugie ostatnie pytanie dot. Ukrytych... Bar odbity, a ja nie mam 7cz, instrukcji do budowy obrotówki ( tej z Prypeci ) oraz nie mam istniejącej drogi do Bagna, żeby było jeszcze lepiej nie mam Nadprzewodnika, zdobyłem jedynie tego z MW i oddałem Tropicielowi. Da rade jakoś obejść ten etap ? Szczerze to poziom trudności i długość gry już mocno mnie przytłacza... Gram na weteranie i nie wyobrażam sobie cofnąć sie 20 saveów w tył...nawet nie wiem czy takie mam 🥲😭 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek777 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Eeem nie wiem... Udało mi sie znaleźć Art dla Tropiciela na tym zapisie, ale Tropiciela od dawna nie ma..... Nie da sie aktywować ścieżki bez niego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 @Maciek777 Aż tak dobrze nie pamiętam zadania z tym artefaktem, ale coś tu jest nie tak. Wykonałeś zadanie Wariaga w podziemiach Agropromu? Dzięki temu powinien się pojawić Tropiciel w Barze. Później każe nam znaleźć artefakt "nadprzewodnik", który jest na M. wojskowych. Artefakt pojawia się tylko w nocy (między pierwszą a drugą) w dolince. W poradniku zaznaczono, że mamy tylko trzy dni na poszukiwania. Po wszystkim oddajemy artefakt Tropicielowi i wsio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek777 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Agrael napisał(a): @Maciek777 Aż tak dobrze nie pamiętam zadania z tym artefaktem, ale coś tu jest nie tak. Wykonałeś zadanie Wariaga w podziemiach Agropromu? Dzięki temu powinien się pojawić Tropiciel w Barze. Później każe nam znaleźć artefakt "nadprzewodnik", który jest na M. wojskowych. Artefakt pojawia się tylko w nocy (między pierwszą a drugą) w dolince. W poradniku zaznaczono, że mamy tylko trzy dni na poszukiwania. Po wszystkim oddajemy artefakt Tropicielowi i wsio. Dzieki za odpowiedź Tak tak, wykonałem rajd po Agropromie, ale nie wykonałem zadania z artem dla Tropiciela, a bar jest dawno odbity z rąk bandytów 😐 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Maciek777 - dopóki powinność nie zajmie Baru możesz wykonać wiele pobocznych zadań, poznać "osobiście" tropiciela, księcia, uwolnić z pudła bandyckiego stalkerów, także poznać kolekcjonera. Wareg (wariag - ksywka nawiązuje do szwedów zwanych w Europie wschodniej Waregami) - jego zadanie, parę kręgów grozy w podziemiach Agropromu mozesz wykonać tylko nożem!. Nóż bohater, kula głupia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek777 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Dobra.... Udało mi sie znaleźć stary zapis... Jestem znowu na końcowym etapie -Bagna i zadania dla doktora... UWAGA ? Brakuje mi jednego kociego ogona... Biegam po lokacjach, co chwila sen i z tego nic 😐 Koty mi sie nie respią nigdzie... Ani na Kordonie, ani w Dziczy, nawet na Bagnach tam, gdzie odprowadzał nas Pies Doktora... Trainer ? Jedyny kot jakiego mam, to ten u Doktora, ale jak wiadomo po zabiciu go Doktor stanie sie wrogiem i to ,,psuje,, Savea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek777 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 W dniu 18.04.2023 o 12:36, Agrael napisał(a): @Maciek777 Aż tak dobrze nie pamiętam zadania z tym artefaktem, ale coś tu jest nie tak. Wykonałeś zadanie Wariaga w podziemiach Agropromu? Dzięki temu powinien się pojawić Tropiciel w Barze. Później każe nam znaleźć artefakt "nadprzewodnik", który jest na M. wojskowych. Artefakt pojawia się tylko w nocy (między pierwszą a drugą) w dolince. W poradniku zaznaczono, że mamy tylko trzy dni na poszukiwania. Po wszystkim oddajemy artefakt Tropicielowi i wsio. Mógłby mi Pan jeszcze pomóc w kwestii mojego ostatniego wpisu w tym temacie ? Dosłownie błagam... mózg nie pozwala mi odinstalować moda bez ukończenia XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Maciek777 - kombinuj a jak nie pójdzie to zawsze jest spawner (wsadzasz pliki w moda - gamedata a w trakcie rozgrywki dajesz esc i s). spawner_TT2_Krus1971.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 @Maciek777 A jaki tam ze mnie Pan Jeżeli na każdej lokacji nie ma kotów, to ostatecznie spróbowałbym metody @vidkunsen-a, a więc spawner. A na lokacji "Korpus pokoju" nie ma kotów? Kojarzę, że sporo się ich tam kręciło w zwykłej wersji TŚ2 Final Update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek777 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Totalnie nic..... totalnie.... a możecie Panowie podać jakiś link do spawnera ? Nawet nie wiem co to jest... szukałem w tematach Ukrytych 2 Final, ale nic... totalnie nie znam cheatów, od zawsze jade na weteranie, tyle, że zawsze meczyłem podstawke... totalnie nie ogarniam modów,ani cheatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 /_ld/4/483_spawner_TT2.rar (cкачиваний: 9809) http://stalker-world.ru/bbcodes/torrent-logo.png Как пользоваться uTorrent? https://www.playground.ru/stalker_shadow_of_chernobyl/cheat/s_t_a_l_k_e_r_shadow_of_chernobyl_tajnye_tropy_2_spavner_spawner-794365 https://disk.yandex.ru/d/zt38Z_AiPw_ktw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 @vidkunsen Nie ma co spamować linkami, tylko wyjaśnić po ludzku. Zawartość spwnera, który dodał kolega umieszczasz w głównym katalogu gry. Zresztą.. Chwila. @Maciek777 w jaką wersję Tajnych Ścieżek grasz? Bo na przykład w Tajne Ścieżki 2 Final Update + Autumn Aurora 2 spawner był dodany. Wciskasz ESC, a później F12. Przeszukałeś Korpus pokoju w poszukiwaniu kotów? Może jeszcze się kręcą na obrzeżach Martwego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Maciek777 - spawner po wsadzeniu w gamedatę odpalasz przez: uruchamiasz grę stopujesz przez esc naciskasz (zazwyczaj) "s" i jedziesz po kategoriach i szukasz tego co ci jest potrzebne. p.s. Agrael - napisałem wyżej obsługę spawnera - "Maciek777 - kombinuj a jak nie pójdzie to zawsze jest spawner (wsadzasz pliki w moda - gamedata a w trakcie rozgrywki dajesz esc i s). ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek777 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 12 godzin temu, Agrael napisał(a): @vidkunsen Nie ma co spamować linkami, tylko wyjaśnić po ludzku. Zawartość spwnera, który dodał kolega umieszczasz w głównym katalogu gry. Zresztą.. Chwila. @Maciek777 w jaką wersję Tajnych Ścieżek grasz? Bo na przykład w Tajne Ścieżki 2 Final Update + Autumn Aurora 2 spawner był dodany. Wciskasz ESC, a później F12. Przeszukałeś Korpus pokoju w poszukiwaniu kotów? Może jeszcze się kręcą na obrzeżach Martwego miasta Gram w wersje bez Aurory, Aurore znam, ale zdecydowałem sie na wersje bez, tak, przeszukałem lokacje i spędziłem na tym sporo czasu, nigdzie ich nie ma, w zasadzie przez całego moda widziałem je tylko na bagnach podczas spaceru z psiakiem Użycie trainera straszliwie mnie boli, ale nieprzejście gry jeszcze bardziej ... Ogólnie w grze pominąłem kilka zadań, a fragmentów zwierząt nie zbierałem jakoś w dużej ilości... a do tego grabieże podczas fabuły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Maciek777 Rozumiem. Jeżeli masz 100% pewność, że nie ma nigdzie kotów, ta pozostaje już chyba tylko użycie spawnera. Rozumiem, że posiadasz pozostałe rzeczy, o które prosi Doktor? Kojarzę, że z wyjątkiem części ciał mutantów, zażyczył sobie również artefakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek777 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 W dniu 20.04.2023 o 15:55, Agrael napisał(a): @Maciek777 Rozumiem. Jeżeli masz 100% pewność, że nie ma nigdzie kotów, ta pozostaje już chyba tylko użycie spawnera. Rozumiem, że posiadasz pozostałe rzeczy, o które prosi Doktor? Kojarzę, że z wyjątkiem części ciał mutantów, zażyczył sobie również artefakt. Zabawy ciąg dalszy... dotarłem do Doktora, brakowało mi tylko kociego ogonka No to trainer.. wszystko mam i aktywuje przejście do Prypeci XD MASA najemników i mutantów z naciskiem na chimery i połamańce.. co tutaj sie dzieje, to szok, zacina mi kompa od mobków... Próbowałem szybko przebiec do hotelu w celu zdobycia 7 części instrukcji do Miniguna, bez niego nie mam szans przebić sie do Felczerka. Sprawdziłem na forum gdzie owa instrukcja sie znajduje, ale ciała NIE MA, a z tego co widze na trainerze, to nie da sie jej spawnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 @Maciek777 W hotelu były chyba zwłoki, prawda? Hm... A wcześniejsze części minuguna znalazłeś? Może trzeba najpierw je znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek777 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 47 minut temu, Agrael napisał(a): @Maciek777 W hotelu były chyba zwłoki, prawda? Hm... A wcześniejsze części minuguna znalazłeś? Może trzeba najpierw je znaleźć Mam wszystkie 6 Właśnie nie ma żadnych zwłok.. ma minimapie mam jakieś ciało, ale nie da sie go odnaleźć, tak jakby zapadło sie w tekstury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi