Mati1012 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 witam przeszedłem CS i mam pytanie czy możliwa jest kontynuacja gry zaraz po zakonczeniu głównego wątka (tj zabicie stierloka) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Nie ma takiej możliwości, ale powstał pewien mod Free Play 1.1: http://stalker.filefront.com/file/Free_Play;99015 Działa poprawnie z wersjami 1.5.05-07, z innymi nie był testowany. Czy zadziała bez rozpoczęcia gry od nowa - nie mam pojęcia, ale raczej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati1012 Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dzięki Ci wielkie spróbuje co da się zrobic:) o dalszych krokach poinformuje:) POZDRAWIAM:) [ Dodano: Wto 17 Lis, 2009 ] No i świetnie jak na razie mogę eksplorowac Zone:) czyli twoja porada okazała się słuszna:) pogram chwilę i zdam relację [ Dodano: Wto 17 Lis, 2009 ] Zatrzymałem się teraz w Limańsku nie wiem jak wyjśc z tamtąd...jestem w miejscu gdzie jest budowa i była misja z wyłączeniem generatora i dostaniem się do szpitala może ktoś mi pomoże? [ Dodano: Wto 17 Lis, 2009 ] dobra chłopaki namęczyłem si\ę ale znalazłem drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kot Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Niedawno zacząłem przechodzić SCS po raz drugi właśnie z tym mod'em i także utknąłem w Limańsku na placu budowy, po ukończeniu głównego wątku fabularnego. Czy mógłbyś udzielić jakiś wskazówek jak się stamtąd wydostać? Dziękuję i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Wyjście z lokacji masz zaznaczone kółkiem na mapie. Z Limańska dostaniesz się do Czerwonego Lasu. Dokładnie nie wiem jak to jest, może Mati udzieli Ci jakichś wskazówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati1012 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam cie kot:)powiedz mi dokładnie w którym miejscu jestes?? [ Dodano: Pon 23 Lis, 2009 ] Bo jeżeli zatrzymałeś sie przy niedokończonym budynku od strony wejścia do elektrowni to musisz sie wydostac w następujący sposób jeśli jesteś przeciążony to warto troche towaru zbędnego zrzucic musisz wejsc na parapet okna tego przy barakach za z parapetu po prostu skoczyc na baraki trudne to jest ale wykonalne:)pozdrawiam poinformuj mnie o dalszych eksploracjach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kot Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Wielkie dzięki! Zrobiłem tak jak napisałeś i wszytko się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati1012 Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 No widzisz:) pozdrawiam jak cos to pisz jeszcze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi