suchy1280 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Witam, pomoże ktoś ze schowkiem Fenrira i pda Monolitowca, gdzie oni schowali ten plecak za przeproszeniem, albo jakaś zewnętrzna pomoc, może do poradnika jakiegoś, ponieważ podziemia są przebudowane i plecaka co był wcześniej na balkonie nie ma plzzzzz hlp Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Tu masz filmik. Spoiler I nie używaj wulgaryzmów, ba na tym Forum to nie przystoi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) Dzięki ale na tym filmiku te podziemia są z 2.1 a w 2.2 jest inaczej, tak jak widać, nie wiem co tu kaman, a za słówko przeprosiłem WLAZŁEM po podobnych rurach na ten balkon ale plecaka nie ma tylko dzwi tam są pfffffff dziwne coś jest nie tak hymmmmmm Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez suchy1280 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Według opisu filmiku, to akcja dzieje się w OP-2.2. Uruchom filmik i kliknij Youtube po prawej na dole, a ujrzysz właściwość tegoż odcinka. Skoro masz inaczej, to musisz kombinować inaczej. A Ty jaki mod masz? Bo coś interfejs masz dziwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) Ja mam Op2.2 a hud można zmieniać w opcjach, nawet sporo ich tam jest celowniki też, te filmiki to są z op2.1 bo ja to robiłem w tamtym roku a w op2.2 te podziemia są całkiem inne, ale Fenrir mówi to samo na temat leża tylko że lokacja pozmieniana. Widziałeś te koparki, jak na Jupiterze i na górze nie ma tych pomostów jak na filmiku. Dużo schowków pozmienianych. Coś mi się wydaje że z tłumaczeniem jest coś nie tak bo plecaka jak nie było tak nie ma pfffffffffffffff na każdym z balkonów nic i po rórach wchodzę i też nic ajjjjj zawsze nuka i coś nie dopracowane Fabuła stop bo coś zrąbane i dalej nie pójdzie, szlak 😞 Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez suchy1280 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Podaj dokładnie nazwę tego zadania z PDA. Sądzisz, że brak plecaka powoduje złe tłumaczenie? Grzebiesz w bombie, przyjacielu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Przepraszam moja wina, to przejście z Centralnej Prypeci mnie zmyliło bo są dwa podziemia zależy którędy wejdziemy, jak z fabryki Jupiter to jest ok, to ci niespodzianka, sorry ale byłem trochę sfrustrowany myślałem że coś nie tak z grą, ale jest wszystko ok jedziemy dalej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi