czeresniaczek1 Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Jestem na Agropomie mam zadanie od Kuzniecowa nie wiem w którym miejscu s? ci wojskowi,nie bior? udzia?u w ratowaniu Kreta mimo wszystko wojsko do mnie strzela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 No a dlaczego na Agropromie wojsko nie mia?oby do ciebie strzela?? Zasada jest taka, ?e wojsko strzela do stalkerów bez pytania. Jedynie pod mostem na Kordonie trwa chwiejna równowaga ze wzgl?du na Kuzniecowa. Je?li wzi??e? zadanie na Kompromituj?ce dokumenty od Kuzniecowa , to gdyby? si? cho? troszeczk? si? pofatygowa? poczyta? w swoim PDA na temat tego zadania, znalaz?by? tam wyra?n? mapk?, dok?d nale?y i?? z wódk?. Na Forum nale?y sobie zada? minimum trudu i najpierw przeszuka? dost?pne ?ród?a informacji, a dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Troch? przesadzi?e? z tym pytaniem i dosta?e? warna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Jestem na Agropomie mam zadanie od Kuzniecowa nie wiem w którym miejscu s? ci wojskowi,nie bior? udzia?u w ratowaniu Kreta mimo wszystko wojsko do mnie strzela. Je?eli nie mo?esz trafic do tego miejsca to id? wzd?u? p?otu po lewej stronie , gdy tylko wejdziesz na Agroprom. W ten sposób trafisz do miejsca gdzie wartownik ci? zatrzyma . Zaraz za nim pod drzewem widac ognisko , a przy ognisku s? ?o?nierze . Reszta juz powinna byc prosta. Przesad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Tak ale to zadania jest bardzo dok?adnie opisane w PDA a powtarzaj?ce si? pytania robi? ?mietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeresniaczek1 Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Nie wiem czy to wina kompa czy moda 3x wczytywany seiv i dopiero za 4 pojawi? si? opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi