czeresniaczek1 Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Jestem na Agropomie mam zadanie od Kuzniecowa nie wiem w którym miejscu s? ci wojskowi,nie bior? udzia?u w ratowaniu Kreta mimo wszystko wojsko do mnie strzela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trurl3 Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 No a dlaczego na Agropromie wojsko nie mia?oby do ciebie strzela?? Zasada jest taka, ?e wojsko strzela do stalkerów bez pytania. Jedynie pod mostem na Kordonie trwa chwiejna równowaga ze wzgl?du na Kuzniecowa. Je?li wzi??e? zadanie na Kompromituj?ce dokumenty od Kuzniecowa , to gdyby? si? cho? troszeczk? si? pofatygowa? poczyta? w swoim PDA na temat tego zadania, znalaz?by? tam wyra?n? mapk?, dok?d nale?y i?? z wódk?. Na Forum nale?y sobie zada? minimum trudu i najpierw przeszuka? dost?pne ?ród?a informacji, a dopiero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Troch? przesadzi?e? z tym pytaniem i dosta?e? warna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Jestem na Agropomie mam zadanie od Kuzniecowa nie wiem w którym miejscu s? ci wojskowi,nie bior? udzia?u w ratowaniu Kreta mimo wszystko wojsko do mnie strzela. Je?eli nie mo?esz trafic do tego miejsca to id? wzd?u? p?otu po lewej stronie , gdy tylko wejdziesz na Agroprom. W ten sposób trafisz do miejsca gdzie wartownik ci? zatrzyma . Zaraz za nim pod drzewem widac ognisko , a przy ognisku s? ?o?nierze . Reszta juz powinna byc prosta. Przesad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Tak ale to zadania jest bardzo dok?adnie opisane w PDA a powtarzaj?ce si? pytania robi? ?mietnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeresniaczek1 Posted July 17, 2010 Author Report Share Posted July 17, 2010 Nie wiem czy to wina kompa czy moda 3x wczytywany seiv i dopiero za 4 pojawi? si? opis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts