Ais Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Hmm... nie wiem czy to bug, czy co, ale czy ktoś wie gdzie można spać w Prypeci? Sprawdziłam wszytkie sienniki i łóżka w pralni i żadne nie pozwala na znajomą komendę "śpij" :/ Czy ktoś miał ten sam problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpin Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Łóżka obok schowka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ais Posted December 3, 2009 Author Report Share Posted December 3, 2009 No to mamy pierwszego potwierdzonego bug-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windmaker Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 To nie jest bug tylko kiepskie ustawienie opcji spania. Aby działało trzeba wskoczyć po skrzynce na pryczę i z niej skoczyć na ziemię lub się ogólnie tam pokręcić - ja tak złapałem ten tajemniczy przycisk Spać Link to comment Share on other sites More sharing options...
aen Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Ja podszedłem do regału obok łózka i była opcja "Spij" może z którymś patchem to poprawią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ais Posted December 5, 2009 Author Report Share Posted December 5, 2009 To nie jest bug tylko kiepskie ustawienie opcji spania. Aby działało trzeba wskoczyć po skrzynce na pryczę i z niej skoczyć na ziemię lub się ogólnie tam pokręcić - ja tak złapałem ten tajemniczy przycisk Spać Mówisz prawdę, sprawdziłam i dziala, ale naprawdę długo trzeba szukać :/ Dzięki za radę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windmaker Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Cieszę, że się udało I polecam się na przyszłość :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donord Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Hmm.. ja nie mialem z tym problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Ja po pewnym czasie dopiero nauczyłem się, gdzie jest miejsce śpij i teraz to już automatycznie trafiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ais Posted December 5, 2009 Author Report Share Posted December 5, 2009 Ja po pewnym czasie dopiero nauczyłem się, gdzie jest miejsce śpij i teraz to już automatycznie trafiam. Teraz to ja też, ale zmyliło mnie to ze w Janowie i na Składowsku to było bardzo "logicznie" umieszczone, a w prypeci było dość nieintuicyjnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MineFux Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 (edited) Nauczyliście się spać ... no no to już coś wielkiego a teraz polećmy na księżyc w poszukiwaniu sera :D Głębia niektórych postów powala LD Edited July 6, 2012 by LordDino 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Nauczyliście się spać ... no no to już coś wielkiego a teraz polećmy na księżyc w poszukiwaniu sera :D Może Ci odpiszą... Chociaż rzeczywiście, problemy mieli spore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papaczos Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Nauczyliście się spać ... no no to już coś wielkiego a teraz polećmy na księżyc w poszukiwaniu sera :D Przeczytałem dopiero dzisiaj - ode mnie na początek minus jeden, za niepotrzebną drwinę, przedszkolne poczucie humoru i naigrawanie się z innych. I do tego jest to jego pierwszy post... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MineFux Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Jestem niezmiernie ucieszony tym iż już AŻ 2 OSOBY zacytowały mój "humorystyczny i drwiący" post. A co do minusów i plusów to mnie nie obchodzą panie Papaczos - ale jestem pewien że ta banda dzieci "neo" z góry mi je dała :D Z poszanowaniem od MineFux Na plusy jak i minusy trzeba sobie zasłużyć. Swoją drogą masz niezły zapłon (ostatni post 08 LIPCA). Przeczytaj sobie jeszcze raz uważnie post cichego. Na tym forum masz szanować KAŻDEGO - Agrael. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 MineFux, sarkazm zawarty w Twoich słowach powalił mnie na kolana. Nie każdy miał Stalkera w kołysce przy urodzeniu, nie każdy wszystko wie, a co najważniejsze, nie każdy jest chamem i Ci którzy nie są, grzecznie pytają. Szanuj Ludzi. Na shoutbobox-sie spróbuj swoich sił, tam dostaniesz odpowiedź na bieżąco.Ps. Do administracji: słowo cham jest dopuszczalne zgodnie z wyrokami sądu, które dały nam precedens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MineFux Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Ojejku ! MineFux, sarkazm zawarty w Twoich słowach powalił mnie na kolana. Nie każdy miał Stalkera w kołysce przy urodzeniu, nie każdy wszystko wie, a co najważniejsze, nie każdy jest chamem i Ci którzy nie są, grzecznie pytają. Szanuj Ludzi. Na shoutbobox-sie spróbuj swoich sił, tam dostaniesz odpowiedź na bieżąco.Ps. Do administracji: słowo cham jest dopuszczalne zgodnie z wyrokami sądu, które dały nam precedens.. A co do warna od Agraela z zasługą na plusy i minusy to jak już pisałem nie obchodzą mnie jakieś wirtualne punkciki - so... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Jak cie interesują cię plusy i minusy to twoja sprawa. Jak będziesz dymił i skakał do starszych forumowiczów to się pożegnamy nie będzie tolerancji dla pieniaczy. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts