BLOOD_STALKER Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Tak jak w temacie.Czy znacie jakąś dobrą gierkę gdzie można grac na 2 3 i 4 najlepiej żeby ta gra była strzelanką raczej sportowej albo bijatyki to nie ale też mówcie.Coś w stylu Left4dead 2itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Jeśli chodzi o duże podobieństwo do L4D to znam taką jak Resident Evil 5. Występują tam zombiaki i można pograć w 2 osoby. Znam jeszcze taką gierę jak call of duty 5 i pewnie wersje wcześniejsze też mają taką mozliwość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ale w cod 5 można na 2 grac tylko przez neta a mi raczej chodzi o wspólną grę na jednej konsoli lub na jednym komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 N4S road challenge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 A czy wiecie może czy w condemdned 2:Blood shoot można grac na dwóch bez uzycia neta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Możesz wypróbować serię Pro Evolution Soccer i Fifę, Tony Hawk też jest w porządku. Strzelanek dla dwóch osób nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Jeśli chodzi o grę na jednym kompie to jeszcze znam taką, która mnie wciągnęła i grałem z moim bratem. Chodzi o herosy might and magic 2 i 3. Można grać na 2 lub nawet na więcej osób . Nie wiem czy cię zainteresuje, ale zawsze warto spóbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilov Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Możesz też zagrać w killzone na 2 graczy bez użycia neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 A ja znam strzelankę nawet na 4 osoby... (haha) Nie jest wypasiona jak Crysis czy coś, ale jak masz z kim grać to pół roku masz z głowy :-D Mówię tu o Serious Sam: Drugie Starcie (skopiuj dokładnie nazwę, bo jest pierwsze starcie, ale na multi ma jedną mapę, a w 2 na dwóch bez neta się nie da) Co do fabuły to można się interesować, ale cała gra ma w założeniu tylko zwalczanie problemu przeludnienia (a raczej "przepotworzenia") na świecie i uratowanie planety. Dziękuję za uwagę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Kane i LIntch nie wiem czy dobrze napisałem ale na pewno skumasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Jak na jednym kompie, to z kumplem graliśmy w: Guilty Gear: X2 i Isuka I Liero xtreme Jeszcze była taka strzelanka stara, gdzie we dwóch nawalało się do zombie i były różne bossy. EDIT: Zapomniałem o legendarnych Heroes III i Wormsach wszelakiej maści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi