PietruchaPL Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witajcie (Priviet Brat), To jest mój pierwszy post na tym forum, więc nie wiem czy piszę go we właściwym dziale. Proszę więc o wyrozumiałość i w razie czego o przeniesienie we właściwe miejsce. Sprawa jest następująca, chciałbym sobie zmienić nazwy broni na oryginalne, mam już program do wypakowania i wiem jaki plik zmienić. Czy może mi ktoś podać listę albo odnośnik co zmienić na co, np. Chaser 13 -> Winchester, itp. Dzięki i pozdrawiam Pietrucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Na tej stronie znajdziesz nazwy broni z dwóch poprzednich części: http://stalker.wikia.com/wiki/Weapons W rozwinięciu będzie podana prawdziwa nazwa. Nowy shotgun to Striker-12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PietruchaPL Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dzieki! Punkcik dodany Oto mi chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Z tego co zrozumiałem masz zamiar robić moda jeżeli tak to jak już skończysz i będzie działał to wrzuć go może na stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PietruchaPL Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Nie chciałem robić moda, bo się nie znam na tym kompletnie, chciałem sobie tylko zmienić nazwy broni na realne. Ale i to mi nie wyszło. Rozpakowałem bazy Stalkera, stworzyłem odpowienie katalogi: gamedata\config\text\pol przekopiowałem tam zmodyfikowany częściowo plik st_items_weapons.xml Następnie zmieniłem w pliku fsgame.ltx linijkę na: $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ i dupa blada, nie dziabie. Dalej mam nazwy typu: fora, chaser itp. Więc czekam aż ktoś bardziej znający się na rzeczy zrobi moda z tymi broniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 gamedata\config\text\pol Jeśli dobrze pamiętam, w CS jak i CoP powinno być configs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PietruchaPL Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgadza się, nawet nie zauważyłem, że zrobiłem literówkę. Po poprawieniu zaczęło działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi