PietruchaPL Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Czy jest jakaś możliwość przechwycenia informacji z obozu najemników z Zakładu utylizacji bez zabijania najemników? Bo już mnie krew powoli zalewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Jest. Z tyłu budynku są takie rury. Można do nich wejść po drabince, wskakujesz do dziury i idziesz rurą, wyjście jest tuż przy laptopie, wyskakujesz, bierzesz laptopa i spieprzasz już przez obóz najemników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PietruchaPL Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dzieki za podpowiedź. Punkt dla Ciebie. Ale mimo wszystko nie dało się przejść bez wzbudzania alarmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ale wtedy tracisz 1000 za kazde pda, ktore maja goscie w egzosach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 To zadanie trzeba zrobić tak po prostu z dystansu najemników wybijać nie wchodzić na teren zakładu tylko po kolei ich wykańczać ja tak zrobiłem wtedy jest ciekawiej nie starać się nie wzbudzać alarmu bo to i tak nic nie da bo i tak zaczną strzelać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PietruchaPL Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgadza się najlepiej z dystansu ze snajperki, ale chciałem zrobić to tak jak mówił Sowa, czyli bez zbytniego hałasu. I okazało się, że tylko dojść do laptopa się da po cichu, a potem mimo drugiego niby wyjścia kanałami i tak się wywiązuje regularna bitwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja przeszedłem bez zużywania ani jednej apteczki i bez zabijania ani jednego najemnika, a jak teraz tam chce podejść, to mówią, że to nie miejsce dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 No tak, a jak zrobić żeby mieć ich PDA co powiesz, facet wyskakuj z palmtopa bo jak nie to ci wpakuje kulkę w łeb. Z założenia Sowy ten quest miał niby być takim cichym załatwieniem sprawy, ale chłopaki zaczeli strzelać schowałem się za murkiem i odpowiedziałem tym samym tak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Powiem ci jedno. Grę przechodzę 3 raz. Nie wykonałem zadania z najemnikami, mogę je wykonać, ale po co, nie byłem jeszcze w Prypeci, grupa czeka w wieży, a mam już 91 tysięcy rubli. Mogę mieć o wiele więcej. Skąd mam tyle kasy? Wystarczy, że zrobię parę rundek z detektorem po skupiskach anomalii i mam dużo artefaktów. Mogę dać ci screena z ilością artefaktów zebranych po jednym wypadzie. W skrytce mam po jednym artefakcie każdego rodzaju. Brakuje mi ok 3-4 artefaktów do zebrania wszystkich. Gdybym zabrał to co mam do Brody miałbym około 200 tysięcy rubli. Płaci on o wiele wyższą cenę za poszukiwany przez niego artefakt niż inni sprzedawcy. Ty się przejmujesz 2-3 PDA wartymi 3000 rubli. A teraz zrób sobie rozliczenie, ile zapłacisz za apteczki i bandaże, bo chciałeś pokonać trudny oddział. Teraz dodaj za to koszty amunicji i naprawy kombinezonu. Łącznie wyjdzie ci około 3000 rubli, w sam raz za PDA. Więc po co ci to? Stracisz więcej czasu, który mógłbyś poświęcić poszukiwaniu artefaktów. Za jeden dostałbyś więcej, niż za PDA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PietruchaPL Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Nie chodzi tu o kasę za PDA, tylko myślałem, że będzie chociaż jedna misja w pełni "stealth", tzn. wchodzisz po cichu, wykradasz dane z laptopa, później cicho za pomocą broni z tłumikiem lub noża załatwiasz tych z PDA i również po cichu opuszczasz kompleks, a reszta najemników zostaje z opuszczonymi gaciami. Tak dla zwiększenia smaczku gry, która i tak jest wielka. A artefakty zbieram więc też nie narzekam na brak gotówki. Tak tylko pytam, bo lubię znać wszelkie możliwe opcje, zwłaszcza w Stalkerze, gdzie można daną sytuację rozwiązać na dowolny sposób i każdy będzie względnie dobry. "Stalkerowanie" jest solą tej gry Jednak nie wszyscy to rozumieją np. mój kumpel, który biega z każdą bronią do handlarza choćby miał zarobić na niej chociaż "kopiejkę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 A jak po cichaczu zabijesz nie tych co trzeba, namęczysz się sprawdzisz oba ciała a tu lipa nie ma PDA, bo niby skąd ta pewność ze ci których zabijesz bronią z tłumikiem mają PDA. Z takim podejściem, ale po co to można każdy quest tak traktować ale po co ja mam szukać np tych narzędzi technik jak chce niech ruszy dupę i sam sobie szuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ja tez tak robię w każdym Stalkerze i zawsze mam masę kasy może to nie ładnie ale lubię jak na wsio mnie stać po prostu. Koniec offa :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Kazdy najemnik w egzo ma pda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Tak ma, ale grając pierwszy raz tego questa o tym nie wiemy który najemnik ma PDA, wiemy to zatem dopiero po przeszukaniu wszystkich ciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi