czeresniaczek1 Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Mam pytanie czy Kostia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Jest nie?miertelny z tego co wiem, wi?c pomo?e ci w walce z bandytami na wysypisku i to chyba wszystko poza szukaniem dla niego schowków, ale mo?e si? myl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeresniaczek1 Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Dzi?ki czyli mo?na go sobie odpu?ci?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 A mi raz pomóg? z Najemnikami na Wysypisku akurat przechodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Poczytaj sobie tutaj: http://stalkerteam.pl/index.php/topic,1 ... tml#msg186 Szkoda klawiatury na pisanie rzeczy, które s? ju? napisane, ale niektórym nie chc? si? poszuka?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Kiedy Kostia b?dzie przechodzi? pod Mostem kolejowym na Kordonie, postarajcie sie by? w tym momencie jak najdalej (poza polem widzenia). W offline pomi?dzy Kosti? i Wojskowymi nie b?dzie ?adnych nieporozumie?, i rozejd? sie pokojowo. Hehehehe mi pacan wystrzela? wszystkich wojskowych pod mostem i transmutator si? poszed? jeb.... A czemu za nim szed?em bo jak to g?upi NPC wpadnie na zombiaka/mutanta i go zjedz? a giwera(potrzebna przewodnikowi) b?dzie moja No nie bardzo wysz?o tak jak chcia?em. Co nie zmienia faktu ?e droga któr? idzie powinna by? inaczej poprowadzona ale komu? si? tego sprawdzi? nie chcia?o i s? kwiatki j/w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 A czemu za nim szed?em bo jak to g?upi NPC wpadnie na zombiaka/mutanta i go zjedz? a giwera(potrzebna przewodnikowi) b?dzie moja No nie bardzo wysz?o tak jak chcia?em. Co nie zmienia faktu ?e droga któr? idzie powinna by? inaczej poprowadzona ale komu? si? tego sprawdzi? nie chcia?o i s? kwiatki j/w. Nie rozumiesz pewnego mechanizmu gry - jesli NPC jest "offline" tzn. poza zasi?giem Twojego wzroku, ni csi? znim nie dzieja - przez wszystkie anomalie przechodzi jak porzez wod? i z nikim nie wdaje sie w zatargi. Jednym s?owem - jesli chcesz ?eby prze?y? - wiej od niego jak najdalej. On sobie juz poradzi. A je?li b?dziesz pobli?u... Wyjdzie tak jak wysz?o. Po to by?a ta uwaga . To samo tyczy sie odprowadzania Krug?owa na Jantar - w tunellu z ?arami lepiej pu?ci? go samego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeresniaczek1 Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Nie zrozumieli?cie mojego posta je?eli po znalezieniu wszystkich schowków mam dosta? tylko teleport to po prostu sobie odpuszczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Nie zrozumieli?cie mojego posta je?eli po znalezieniu wszystkich schowków mam dosta? tylko teleport to po prostu sobie odpuszczam. Je?li to dla ciebie jest 'tylko' teleport, to pewnie. W?a?ciwie ca?? gr? mo?esz sobie odpu?ci?, bo to jest 'tylko' chodzenie i strzelanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi