portals Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Stara?em si? zawsze pomó? Wam a teraz ja potrzebuj? waszej pomocy Mia?em problem z dyskiem i pobra?em od nowa Soyank? z Ruskiego torrenta a dok?adnie z st?d:http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2919077 Skopiowa?em pliki i przy próbie w??czenia dostaj? bugtrapa: Expression Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marqz_sfd Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Ja lec? na takiej samej Windzie i jest ok. Nie znam si? na tych wszystkich bugtrapach ale sprawa rozbija si? o si? o plik odpalaj?cy Stalkera IMO. Spróbuj po spatchowaniu podmieni? XR_3DA.exe na jaki? inny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Nic to nie daj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Je?eli masz b??dy przy 1 uruchomieniu to nie ma co mysle? tylko zmie? ?ród?o i pobierz jeszcze raz . Log wskazuje na EXE. programu . Du?o ju? u siebie mia?em takich samych b??dów ,nie koniecznie w Stalkerze bo jestem zapalonym fanem FPS i zawsze rozwi?zanie bylo jedno ..albo z?e ?ród?o , albo szukamy EXE do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi