Agrael Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Platforma: Cień Czarnobyla 1.0006 Data premiery: 04.11.2015 r. Autor: VonLichstein OPIS: Spoiler Paczka rozszerzająca dostępny arsenał w Cieniu Czarnobyla. Dodatkowo zmienia tekstury, animacje oraz dźwięk broni, które znalazły się w oryginalnej grze. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Cień Czarnobyla 1.0006. 2. Pobrane i wypakowane archiwum moda umieszczamy w głównym katalogu gry. 3. Dodajemy wypakowaną zawartość nieoficjalnego patcha. 4. W pliku fsgame.ltx zmieniamy linię: $game_data$ = false| true| $fs_root$| na: $game_data$ = true| true| $fs_root$| LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Część 1 (ModDB) - [KLIK] Część 2 (ModDB) - [KLIK] Część 3 (ModDB) - [KLIK] Część 4 (ModDB) - [KLIK] Nieoficjalny patch 1.2: ModDB - [KLIK] Źródło: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Widzę, że można w tej paczce znaleźć raczej rzadko spotykane w stalkerskich weapon packach pukawki. Ciekawe co jeszcze @edit 😉 Jest i trochę różnych staroci pode mnie. MG42, Stg 44, Mauser różne SWT czy SKS. Przejrzałem zdjęcia i sporo fajnych giwer z różnych czasów, też ze współczesnych żeby nie było, że same starocie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Fakt, sporo tego jest. Różne wersje AK, PP-91 Kedr, czy M1 Carbine, którego nie widziałem w żadnym modzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi