boberm Opublikowano 14 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 I w Operze i w FF mam dziś problem z dostaniem się do Forum . Weryfikacja nie daje rezultatów. Na Chrome - obecnie uruchomionym - bez problemów. Czyżby czas najwyższy na zmianę przeglądarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 14 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 @bobermU mnie na lisie działa bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 10 minut temu, LisKot napisał(a): @bobermU mnie na lisie działa bez problemów. Well. Istnieje przypuszczenie :-)) że któraś z moich "wtyczek" powoduje niezamierzone problemy. Jako że Chrome - z którego piszę -mam tylko i wyłacznie dla Netflixa et consortes ..... jest generalnie goły . I nie sprawia problemów:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi