sheltzoo_ Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Czołem stalkerzy! Oto zwiastun zapowiadający mój kanał Zapraszam was do subskrybowania oraz kliknięcia w dzwoneczek, aby być na bieżąco. Na kanale będziemy skupiać się na uniwersum znanym ze świata serii gier S.T.A.L.K.E.R. Dowiecie się wielu ciekawości oraz poznacie dogłębnie świat gry. To właśnie tutaj znajdziecie filmiki dot. lore, gameplaye, ale również skróty z streamów oraz różnorakie teorie dot. stalkera. No to jak stalkerze? Powiedziałem wejdź, nie stój tak... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Gotowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheltzoo_ Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 W końcu udało mi się przezwyciężyć z trudnościami montażu, co totalnie nie jest moim konikiem :-)) Zapraszam do pierwszego odcinka z serii Wejdź do Zony. Dobrych łowów stalkerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi