mateusz11252 Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 wgrałem moda na nazwy broni i jak dochodzę do bunkra naukowców wywala grę dlaczego, proszę o odpowiedź :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Pokaż log. Zobaczymy, co było nie tak. Znajdziesz go w folderze C:\Users\Public\Documents\STALKER-COP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz11252 Posted January 2, 2010 Author Report Share Posted January 2, 2010 jusz mam złe byla 1 nazwa jusz wszystko ok dzienki [ Dodano: Nie 03 Sty, 2010 ] temat mozna zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek22-94 Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CModelPool::Instance_Load [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\Layers\xrRender\ModelPool.cpp [error]Line : 117 [error]Description : [error]Arguments : Can't find model file 'actors\stalker_bandit\stalker_bandit_5.ogf'. pozdr.maciek22-94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 To nic nam nie mówi. Wejdź w Moje Dokumenty/S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat/logs/ i znajdź plik tekstowy, a następnie wklej na forum wszystko po linijce FATAL ERROR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek22-94 Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 czy da rade zrobić tak żebysie tak nie cioł bo to troche denerwujące P.S.wymagania przed modem spełniałem i grałem na maksymalnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Jeśli mod jest duży, to nic nie poradzisz. Taki silnik. Im więcej nowych rzeczy, tym bardziej się tnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek22-94 Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 to poradisz coś na ten bład? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Nie można odnaleźć określonego modelu. Mod z którym grasz nie zawiera go. Spróbuj zainstalować najnowszą wersję: http://stalker.filefront.com/file/SMRTER_Pripyat;108615 Oczywiście rozpoczęcie nowej gry wskazane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avator Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Witam ja mam inny problem otóż jak z tunelu do Prypeci wchodzę po drabinie i już się wczytuje Prypeć i bach na pulpit windowsa i błąd XRayEngine_error_10321-190415 jak ktoś miał problem z takim czymś to pomocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Witam ja mam inny problem otóż jak z tunelu do Prypeci wchodzę po drabinie i już się wczytuje Prypeć i bach na pulpit windowsa i błąd XRayEngine_error_10321-190415 jak ktoś miał problem z takim czymś to pomocy Przede wszystkim zajrzyj do logu , znajdziesz go na dysku c w katalogu dokumenty publiczne / stalker Cop /logs . W katalogu logs znajdziesz plik tekstowy xray.login , skopiuj wszystko poniżej Fatal Error i wklej to na forum .Ewentualnie zaraz po wylocie otwórz notatnik i zrób wklej. Często log błędu zapisuje się z automatu do schowka . Po za tym gra orginalna czy z torrentów ? patche są ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Taki błąd często wyskakiwał w pirackich wersjach z tego co pamiętam ale zobaczymy co kolego powie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 No to już wiesz czemu masz wylot mam nadzieję ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avator Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Jeśli chodzi ci że brak pacha to wgrałem 1.6.02 to nawet menu się nie pokazało i mię wywaliło na pulpit. Albo karta graficzna ASUS AH3650 Series za słaba nawet na minimalnych no naprawdę nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 I co to ma niby znaczyć, że ktoś twierdzi, że ma oryginała. Każdy nawet ty może powiedzieć, że grę kupił w empiku, a błąd typowy dla piratów nadal pozostanie. Pomogło to co tam radzili?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Skoro po instalacji patcha cie wywala zaraz przy starcie to mogą być dwie możliwości , Patch 1.6.02 był zlokalizowany jak pamiętam , może instalujesz polskiego patcha na inną nie polską wersja gry , albo plik nie jest pod wersję 1.6.02 , w każdym razie sugeruję zacząć od kupna oryginału .Teraz to naprawdę nieduży wydatek a oryginalny spatchowany zew jest naprawdę prawie bezawaryjny.Oczywiście jest masz sprzęt kompatybilny z grą hehe .Ale to już sobie sam musisz sprawdzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Z torrenta bez pacha Od kiedy to oryginalne gry są na torrencie kolego Avatar.? Do tego link który podałeś nie ma związku bo tam rzeczywiście gość mógł trafić na wadliwy egzemplarz...Tutaj sam przyznajesz ,że grasz na torrencie więc ma się to nijak do tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts