mateusz11252 Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Przeszłem stalkera cień czarnobyla 2 razy 1 bez modów 2 raz z modami ale z modami na koncu pod spelniaczem mialem inny filmi a uzywalem tylko jeppa mod w opisie nie pisalo o zmianie koncowego filmu ktos wie dlaczego tak sie stało prosze o odpowiedz n a r k a :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Bo w Cieniu masz 7 różnych zakończeń poszukaj na you toube a zobaczysz wszystkie. Jeżeli zakończyłeś grę na spełniaczu to tak na prawdę nie masz pełnego zakończenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Zakończeń jest aż siedem ? a ja myślałem że tylko 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurij Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=Q0Di6i6UokU Tu masz wszystkie zakończenia, bo ty zapewne nie wiedziałeś o tych zakończeniach z labolatorium tylko ze spełniaczem życzeń nieprawdaż? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Prawda nawet nigdy nie miałem w łapach dekodera :wallbash: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts