Agrael Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Tytuł oryginalny: Неполадки Хвоста Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004-1.0006 Data premiery: 29.07.2023 r. Autor: Builden Works Śr. długość rozgrywki: (ok. 1 godziny) OPIS: Spoiler Modyfikacja oferuje nową, prostą fabułę, która opowiada historię stalkera o pseudonimie Ogon. Protagonista będzie zmuszony pracować dla pozostałych stalkerów oraz handlarzy chcąc zarobić na nowe mieszkanie. Wykonując powierzone mu zlecenia, gracz zapuszcza się coraz głębiej w otchłań Zony, by ostatecznie dojść do długo wyczekiwanego końca. Projekt nie obejmuje zmian graficznych. Warto również dodać, że wcześniej modder wydał modyfikację pt. Zmierzch X-18, która zyskała mieszane recenzje pośród graczy. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Cień Czarnobyla 1.0004-1.0006. 2. Pobrane i wypakowane archiwum moda umieszczamy w głównym katalogu gry. 3. W pliku fsgame.ltx zmieniamy linię: $game_data$ = false| true| $fs_root$| na: $game_data$ = true| true| $fs_root$| LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Yandex - [KLIK] Google Drive - [KLIK] Źródło: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Strefa zaminiła sie w tym modzie w ktainę żywych trupów. Uwaga! czasem wywala przy oględzinach zwłok!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Przelazłem. Mod ma 3 zakończenia: Spoiler Monolit w sarkofagu Świadomość Zero Lider czystego nieba i czarny wyrzut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Powiedz mi, proszę @vidkunsen, jak to jest - każdego moda ogrywasz, jaki by nie był? Czysta ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Nie każdego, jak mi nie idzie bo wyloty, zacięcia to go wyrzucam z kompa. Czasem też nie gram w danego moda bo nie mogę gdyz mam słaby sprzęt. Dzieciaki odchowane to i mam czas po robocie. p.s. nie każdy mod mi też odpowiada więc w niego nie gram, omijam mody które nie posiadaja fabuły tylko drobne zmiany kosmetyczne. Spoiler Prawidłowe - fabularnie - zakończenie moda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi