Himmler Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Kto będzie chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 tk2121, na jantarze na razie nic mocnego się nie dzieje, to i ja się dorzucam, tylko jedno pytanie, jak ta sesja będzie wyglądać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Himmler Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Coś na podstawie Koszmaru Jantaru. Fallout jest znany z długich wędrówek po pustkowiach, więc albo będziemy opisywać podróże, albo je "przyspieszać słownie". Tylko jedna prośba podczas kupowania sprzętu nie przesadzajcie z niskością cen. Tylko na podstawie jakiego Fallouta ma to być? Może Chcecie, aby złączyć obie części razem? Można będzie posiadać autko do szybkiego przemieszczania się. Jakby co postaram się załapać ceny sprzętów. Założyłem już stronę link: KLIK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 A czy to będzie coś w stylu takiej gry internetowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor tematu już dawno nas nie odwiedza. Najlepiej skontaktuj się z nim za pomocą strony podanej powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Przy najbliższej okazji mu napiszę, ale ostatnio zajmujemy się z nim inną sesją, więc nie wiem, czy znajdzie czas, na powrót do poprzedniej sesji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi