Agrael Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Tytuł oryginalny: Проєкт “Невидимий Захисник” Platforma: Cień Czarnobyla 1.0006 Data premiery: 31.08.2023 r. Autor: no_data Autor spolszczenia: @gawron Śr. długość rozgrywki: (ok. 1 godziny) OPIS: Spoiler Oddział żołnierzy wraz z niewielką grupą doświadczonych ekologów otrzymał zadanie polegające na odnalezieniu dokumentów w wojskowym laboratorium na Generatorach. Główny bohater jest jednym z żołnierzy. Cechy moda: buildowska atmosfera, przywrócono wiele elementów z kompilacji, zaktualizowana paczka broni FWR, nowa krótka fabuła. Mod został opracowany z myślą o konkursie dot. modyfikacji Ukraińskiego Stowarzyszenia Modderów. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Cień Czarnobyla 1.0006. 2. Zawartość pobranego archiwum moda umieszczamy w głównym katalogu gry. 3. Zawartość pobranego archiwum spolszczenia umieszczamy w głównym katalogu gry ze zgodą na zamianę plików. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Google Drive - [KLIK] Nasz serwer [KLIK] Spolszczenie: Nasz serwer - [Niewidzialny Obrońca_PL.7z] Źródło: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek 25 Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Wie ktoś jak poradzić sobie z takim wylotem ? FATAL ERROR [error]Expression : 0 [error]Function : CUIXmlInit::InitFont [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp [error]Line : 703 [error]Description : unknown font [error]Arguments : graffi ti22 stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 @Marek 25Instalujesz na polskiej podstawce? Błąd wskazuje na nieznaną czcionkę więc możesz spróbować zmodyfikować plik localization lub zainstalować na rosyjskiej podstawce (możesz skorzystać na przykład z repacków do Komy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek 25 Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 @MaklerR Instalowałem moda na rosyjskiej podstawce ale wyskoczył ten sam błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Pierwotnie jest Zahistnik a wyszedł mod jako Zaszczitnik( nazwy napisane fonetycznie ). Mod fajny i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Krótki, klimatyczny mini mod (taki na małą odskocznię), którego akcja rozgrywa się na Generatorach i w labie pod nimi. Spoiler Instalacja na polską platformę: Spoiler Taka jak w #1 plus kopia zawartości poniższej paczki ze zgodą na zamianę. Niewidzialny Obrońca_PL.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia @gawron czyli to jest spolszczenie moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Mod krótki to spolszczenie będzie może krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 1 godzinę temu, tom3kb napisał(a): czyli to jest spolszczenie moda? Spolszczenie to za dużo powiedziane, ale tak, mod jest po polsku. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Właśnie pobieram. Zawsze to nowa historia, a skoro dostępna po polsku, to warto zagrać - dzięki @gawron Tylko tak się zastanawiam, bo jego wstawki chyba już nie ma na stalker-news.info. A skoro tak, to warto byłoby wrzucić moda na nasz serwer. Poproszę @portals. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia @Agrael A to nie jest ten mod? https://ap-pro.ru/forums/topic/5862-nevidimyy-zashtitnik/ Tam niby link do pobrania jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Dzięki @LisKot. Czyli został dodany również na AP. Wcześniej był tylko na news.info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia (edytowane) czy tylko ja mam problem ze znalezieniem kodu do drzwi? chyba obeszlam cale laboratorium < nie ważne nie widziałam fleszki z kodem w eq Edytowane 24 Kwietnia przez Szeregowy Killer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Udało mi się opuścić laboratorium. Króciutki modzik, ale do plusów można zaliczyć notatki pozostawione przez naukowców i poniekąd model mutanta, bo takiego jeszcze nie widziałem. Szkoda, że autor moda nie pokusił się o dodanie ostatniej misji, która byłaby związana z ewakuacją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia No, wreszcie jakiś krótki modzik do ogrania po Call of Chernobyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 24 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja (edytowane) Mam problem. Na początku dostajemy AS Wal i 450 amo + 20 załadowane. Podobnie w pistolecie. Problem w tym że po wystrzelaniu tego co mam w magazynku, nie mogę przeładować ani zmienić na inny typ amunicji. Spotkał się ktoś z podobnym problemem? Edytowane 24 Maja przez prozmus84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja Jakoś tak z tego co pamiętam to zamieniłem te w/w pukawki na gładkolufową i AK, to chyba rozsądne wyjście z sytuacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 24 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja @vidkunsen przeinstalowałem i wszystko działa. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja No i w dechę, jakby inni mieli podobny problem to przeinstalowanie może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Mod robi wrażenie i żebym nie ukrywał, kilka razy się wystraszyłem przez te jumpscary. A co do mutanta to ma podobne umiejętności do burera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi