Ekaton Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Rusza gra Fallen World RPG. Jest to forumowa gra RPG w realiach post apokaliptycznych. Widać pewne podobieństwa do Fallouta, lecz zasadniczą różnicą jest inne miejsce, w którym toczy się gra. Zamiast zwiedzać pustkowia dawnego USA gracz może grać na terenie Polski! Na razie dostępne są zniszczone przedmieścia Warszawy i okolice lecz w miarę rozwoju gry odwzorowane zostaną inne terytoria. Wkrótce dostępna będzie także przejrzysta strona główna. Serdecznie zapraszamy: http://fallen-world.com/forum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zobaczymy co z tego będzie... Bo na razie wygląd forum nie przyciąga zbytnio uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 A mnie wręcz przeciwnie . Nie patrzyłem na wygląd , ale na treść i poczytałem kilka stron i nawet zaczyna mi się podobać, ale poczekam trochę jeszcze i zobaczę jak się to rozwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Himmler Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Coś mi się zdaje, że Fallen World może być ciekawą propozycją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jak wchodzę na stronę to pisze że witryna powinna być sodtępna,ale ty nie możesz się połączyć z serwerem-skontaktuj się z administratorem,a tam nawet nie ma jego e-maila(mnie ten błąd wyskakuje na stronie tej:http://www.fallen-world.com/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi