TheBurlak20 Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Witam mam problem z modem Faction Commander. Pobrałem go i chciałem trochę go zmienić no cóż, lubię się dobrze bawić i chciałem kilka plików do niego wzuci ale za każdym razem co bym nie wrzucił do tego moda gra odpowiada bug trapem. Ogólnie mod jest fajny można cieszyć się gra free play beż żadnej fabuły plus kilka innych "zabawek" ale jak widać dla mnie to za mało. Chciałem dodać do tego moda "Full Upgrades for Armors and Weapons Mod", po dodaniu tego moda gra oczywiście odpowiedziała bug trapem. Tak samo się stało jak dodałem pliki "actor.ltx" i "system.ltx" Nie wiem co mam zrobić. Wydaje mi się ze mod jest w jakiś sposób zabezpieczony przed jakimi kol wiek zmianami. Możliwe jest to ze w modzie jest jakiś scrypt który sprawdza pliki przed uruchomieniem gry, a gdy coś się nie zgadza to wywala bug trap ? Moda i patcha do niego pobrałem z tond: Faction Commander 2.5 Faction Commander Patch 2.5.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Najpierw podaj nam zawartość tego Bug Trapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBurlak20 Posted January 25, 2010 Author Report Share Posted January 25, 2010 Oto Bug trap użyłem moda "Full Upgrades for Armors and Weapons Mod" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Źle podmienione pliki. Oba mody musisz ściągnąć jeszcze raz. Błąd dotyczy plików z folderu gamedata/misc. Mam nadzieję, że nie nadpisujesz tych plików, tylko dodajesz nowe linijki ręcznie... Także plik system.ltx jest bardzo ważny. Oczywiście grę w obu przypadkach powinieneś rozpocząć od nowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBurlak20 Posted January 25, 2010 Author Report Share Posted January 25, 2010 Żaden plik nie jest podmieniany. Mod Faction Commander bez żadnych modów działa poprawnie. Tak samo jak mod full ubgrades oddzielnie też działa poprawnie. Nie znam się dokładnie na tworzeniu modów więc przy okazji prosiłbym o kompilacje Modów (faction commander 2.5 wraz z patchem 2.5.1, full_upgrades_for_armors_and_weapons_mod_1.0, enabling_weapons_in_camps i flash_drive_mod_3.0) Wszystko można znaleść na stronie stalker.filefront.com. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Prawdopodobnie zajmę się tym jutro, ale niczego nie obiecuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBurlak20 Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 Siemka i jak tam coś da się z tym zrobić ?? zależy mi na tej kompilacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Wiesz co, jak odeślą mi komputer, to zrobię tę kompilację, bo na obecnym komputerze pracować się nie da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts