ralf237612 Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Witam,chcę sobie ściągnąć mod Odrodzony: Duplikaty cz.1 v7.63 - Odmienne Światy i wyczerpałem limit na yandex..ale jest jeszcze na torrent w formie repack..i tu właśnie moje pytanie-czy jak w tej formie ściągnę mod to te wszystkie patch(jeden)-fixy już tam będą? czy je też muszę "dograć"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 @ralf237612 ciężko powiedzieć bo repack repackowi nierówny, zdarzały się czyste albo upatchowane, a nieraz ludzie dorzucali jakieś różne dodatki czy fixy. Trzeba by np porównać rozmiar albo przeczytać opis jak jakiś jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi