Jump to content

Bronie z Soljanki

Recommended Posts

• 4 months later...

a ja myślę że to jedna z prostszych rzeczy odpowiada za to parę zaledwie plików skoro przenosimy bronie gotowe to są już modele 3d tekstury też statystyki broni też (przecież możliwa edycja jak różne poziomy prezentują mody ) jedyne co trzeba zrobić to dopisać do stringtable jak ktoś chce to u kupca jak ktoś chce to u npców jak ktoś chce jako nagroda za zadanie no i dorysowanie ikonek w tej wielkiej teksturze gdzie są wszystkie przedmioty z gry lub przypisanie do już istniejącej ikonki samo chamskie kopiuj wklej nic nie da bo znikną bronie które występowały w starym modzie a nie było ich w nowym Jak pojawi się ktoś z taka nieistniejącą bronią to koniec gry a jak tylko same pliki broni się wklei to w modzie wcale ich nie będzie bo nie będą dodane mogłem coś pominąć nie bawię się w to dawno chyba "items" też edycji wymaga

• 1 year later...

Unikalny wintorez jest nagrodą za quest Iwancowa na odnalezienie specjalnego numeru Playboya z trzema brunetkami na okładce. Po dostarczeniu Iwancowowi rzeczonej gazetki, ten daje nam namiar na karabin. Znaleźć go można na pierwszym piętrze budynku sztabu na Agropromie w sejfie.

• 4 weeks later...

Jest wykonalne, jest jedno ale: Jeżeli chcesz to dodac to pchasz się z motyka na słońce bo Sola już jest ponad "normę" więc jeżeli wiesz jak mniej więcej to możesz spróbować jeszcze raz :) Na czym polegał problem z dodaniem?

• Meta locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.