Sachib Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 cześć, w Jantarze, gdy próbuję rozmawiać z każdym NPC wywala mi taki błąd FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ... of chernobyl\gamedata\scripts\dialog_manager.script:287: attempt to index local 'tbl' (a nil value) jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 @Sachib a robiłeś downgrade gry z 1.0006 na 1.0004? Bo ten błąd często występował także w Tajnych Ścieżkach jak nieprawidłowo był downgrade zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachib Opublikowano 11 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Robiłem. Mam dwie wersje gry - legal z GOG (1.0006) i nielegal z PirateBay (1.0000). Możesz mieć rację z tym nieprawidłowym downgrade - jak odpaliłem na wersji PB, to wszystko hula jak złoto. Tzn wszystko - gram w Final Update, w OGSR i AutumnAurora wywalają mi błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachib Opublikowano 12 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 nie mogę edytować posta, więc dodaję nowy: potrzebuję spawnera do tej wersji tajnych scieżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 @Sachib Znalazłem taki spawner - KLIK. Powinien pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi