suchy1280 Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Witam znalazłem przypadkiem "STALKER: Shadow of Chernobyl Update" taki mod wie ktoś coś na jego temat np. czy można przenieść do mastera 2.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 @suchy1280 SoC:Update ma wstawkę na naszym forum, tutaj. Jego wersja z 24.12.2022 r. doczekała się nawet spolszczenia. Jeżeli chodzi o pytanie z "przeniesieniem do mastera 2.2" to nie za bardzo wiem, co masz na myśli. Chodzi Ci o Misery? Połączenie w tym przypadku nie jest możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 20 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Witam chodziło mi o połączenie, ale jak nie da rady to nie da rady dzięki za info pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi