tom3kb Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Tak jak mówiłem tydzień temu dziś druga część survival horroru The Evil Within za darmo na Epicu. Link do gry: KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 No obie części zaliczone (gry są długie obie zajęły mi po prawie 20 godzin), jak dla mnie survival horrory to tylko klimaty Resident Evil. Tu fabuła jakoś mnie nie wciągała za bardzo. Rozgrywka w pierwszej części gameplayowo bardziej zbliżona do pierwszych RE, ciasne "tunelowe" lokacje itp. W drugą część grało mi się przyjemniej, zrobili większe bardziej otwarte lokacje, mamy więcej swobody w poruszaniu się, można szukać zasobów, trochę więcej opcji craftingu. Druga część sporo łatwiejsza, szczególnie na niskich poziomach trudności. Jak ktoś lubi survivale warto spróbować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi