Albert115 Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Nie skonczylem misji z pendrakiem, a wystrzalem sporo bandytow i sa do mnie negatywnie nastawieni. Grzebalem juz w game_relations i zmienilem wszystkie wartosc w actor_bandit i bandit na 1000 ale nie pomoglo. Prosze o pomoc. Gram na random modzie. Wersja gry 1.5.7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Jeśli to nie pomogło, to uratować może Cię tylko stary sejw. Tak jest wg. mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Moze cos zle zmienilem, albo trzeba przejsc pomiedzy sektorami? [ Dodano: Pon 01 Mar, 2010 ] Zmienilem na 5000 i dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 5000 No fakt, mały szczegół. Tyle zawsze proponowałem, ponieważ 500 zapewnia z tego co pamiętam status przyjaciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi