ralf237612 Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Kiedyś ktoś ważny napisał tak: W dniu 25.09.2020 o 11:05, kondotier napisał(a): @cez137 O ile pamiętam, to w modzie jest bug, albo celowa złośliwość polegające na tym, że GB ma ograniczoną możliwość picia energetyków. Jak ich we wcześniejszej grze wypije określoną ilość, to już skutecznie działają na opcję snu bez końca. Taka ukryta "narkomania". Szkoda tylko, że w ten sam sposób nie działa to na energię . WIĘC moje pytanie Panowie i Panie jest takie: ktoś wie jak to naprawić?? jeszcze nie wrzucam artefaktów w anomalię ale jak zacznę przydało by się jednak pospać a nie biegać po ciemaku i non-stop..-HELP!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 @ralf237612 Nie wiem, co w tym przypadku można doradzić. Może wczytaj grę sprzed wypicia energetyków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Wypij wódke, kilka butelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 @ralf237612 Zrób tak jak napisałem na zrzucie: Plik na podmianę amk_mod.script Plik jest z wersji Tajne Ścieżki 2 Final Update ale powinien działać na wszystkich wersjach. Gdyby nie pomogło wstaw w załącznik sejwa sprzed planowego spania. Jutro postawię TŚ 2, może będę mógł pomóc. Ten plik amk_mod.script ma kilka różnic, ale nie dotyczą snu tylko transformacji artefaktów, Dlatego dobrze by było gdybyś napisał w jaką dokładnie wersję TŚ 2 grasz, żeby bez potrzeby nie ingerować w inne ustawienia moda zapisane w tym skrypcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf237612 Opublikowano 19 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 kurde..myślałem że już nikt nic nie napisze i nie zaglądałem....gram w tajne ścieżki 2 AUTUMN AURORA Teraz przetestowałem ten Plik i działa!!!!!! dziękuje pięknie!! ;))) a ka już ze zgryzoty zacząłem łoić w Rimworlda teraz wracam do stalkerka!!!jeszcze raz wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Wszystko ładnie i fajnie, ale pamiętaj o pisaniu wielkich liter na początku zdania i odstępach między zdaniami W razie problemów pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi